ADIYAMAN / MERKEZ - Yavuz Selim İlkokulu

Kas

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 2023 Yılı 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvasına Yavuz Selim İlkokulu olarak katılım sağladık. Organizasyonda emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri, misafir olduğumuz Borsa İstanbul İlkokulu'yla birlikte yapıldı.

Kas

Evde düşerek yaralanan ve kafasına dikiş atılan 3/G Sınıfı öğrencimiz Muhammed Talha DOĞAN'a Okul Müdürü Derviş ÖZBEY Sınıf Öğretmeni Mirza GÖKDEMİR ve bir grup sınıf arkadaşıyla geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu. Ziyarette sınıf öğretmeni ve sınıf arkadaşları öğrencimize çeşitli hediyeler takdim ettiler. öğrencimiz ve ailesi ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kas

CUMHURİYET'İMİZİN 100. YILI OKULUMUZDA YAPILAN DEĞİŞİK ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILMIŞTIR.

Ekm

Satranç Turnuvası için herşey hazır.

14:00 da Başlıyor