ADIYAMAN / MERKEZ - Yavuz Selim İlkokulu

Yavuz Selim İlkokulu

BARBAROS HAYRETTİN MAH. 1617 SK. NO 1 MERKEZ / ADIYAMAN
Vizyon
İstiyoruz Ki... Okulumuzda, Öğrenme Temel İhtiyaç Kabul Edilsin. İstiyoruz Ki... Okulumuzda Her Veli Ve Herkes, Öğrencilerine Öğrenme İçin Her Türlü Fırsatın Verildiğini Bilsin. İstiyoruz Ki... Velilerimiz,Öğrenme Sürecine Aktif Olarak Katılsın Ve Bilinçli Olsun. İstiyoruz Ki... Okulumuzda, Hem Öğretenler Hem De Öğrenenler Birbirlerinin Öğrenmesine Ve Birbirlerinin Gelişimine Yardımcı Olmanın Önemine İnansın Ve Mutluluğunu Yaşasın.
Misyon
Biz bütün öğrencilerimize kendini gerçekleştirmesini "biricik ve değerli" olduğunu hissetmesini sağlamak; toplumun bir bireyi olarak haklarını ve sorumluluklarını öğretmek; öğrenmeye ve öğrenme yollarına araştırmaya, öğrendiklerini hayata geçirmeye meraklı hale getirmek için varız. İnandığımız ilkeler: İnanıyoruz ki... Biz Atatürk İlkleri´nin ışığında çağdaş ve milli bir eğitim anlayışıyla birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun gelişen, değişen beklentilerine uyum gösterecek şekilde geliştirmek için destekleriz. İnanıyoruz ki...
Başarılar
Milli Eğitim Bakanlığının Yaptığı Günümüzde SBS geçmişte OKS sınavlarında İl Birincilikleri; Özel Yetenek ve Bilgi yarışmalarında İl ve Türkiye Dereceleri Halk Oyunları Yarışmalarında Türkiye 3. Lüğü
Öğretim Şekli :İkili
Sabahçı Devre:07.30-12.00 Öğlenci Devre:12.15-16.45
Şehir İçi Minübüs
Yerleşim Yeri
Barbaros Hayrettin Mahallesinde Borsa İstanbul İlkokulunda eğitim öğretimi sürdürüyoruz.
0 km
Diğer Hususlar
1. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlkokullar Arası Resim Yarışması İl 1.liği.